Zijn uw voeten goed verzekerd?

Overzicht zorgverzekeraars podologie - podoposturale therapie

"Zijn uw voeten goed verzekerd?"

Deze titel hebben de flyers en posters waarmee de aangesloten therapeuten van LOOP hun patiënten kunnen informeren. Het is nu weer de tijd waarin mensen hun polissen eens kritisch onder de loep kunnen nemen. Hoe ben ik verzekerd, krijg ik vergoedingen waar ik behoefte aan heb? Voor mensen die regelmatig gebruik maken van diensten van een registerpodoloog of podoposturaal therapeut heeft LOOP al een stuk van dit uitzoekwerk gedaan. 

LOOP heeft een overzicht opgesteld waarmee duidelijk wordt welke zorgverzekeraars en welke aanvullende verzekeringspakketten goed zijn voor uw voeten. Dit overzicht is bepaald door te kijken naar de verhouding tussen vergoeding en premie voor het aanvullende verzekeringspakket. Hierbij is uitgegaan van een patiënt die (minimaal) 1 à 2 keer per jaar de registerpodoloog of podoposturaal therapeut bezoekt en een paar therapiezolen nodig heeft.

Ook het overzicht dat altijd op de website van LOOP te vinden is, wordt naar de informatie voor 2017 bijgewerkt. Binnenkort is dit weer te vinden op de website: https://www.loop.nl/vergoedingen 


Terug