Welkom bij Jan van Dijk
Registerpodoloog in Utrecht


Voet- of houdingsklachten?

Registerpodoloog Jan van Dijk kan dit verhelpen door het aanmeten en vervaardigen van op maat gemaakte podotherapiezolen. Ik ben aangesloten bij Stichting LOOP, d.w.z. dat mijn behandelingen en zolen geheel of gedeeltelijk worden vergoed door de zorgverzekeraars, uiteraard alleen bij een aanvullende verzekering. Klanten kunnen dit opvragen bij hun zorgverzekering. De kosten zullen afhanklijk van de verzekering door de klant of door mij gedeclareerd kunnen worden.

De behandeling bestaat uit een intake gesprek waarin de klachten uitvoerig besproken zullen worden, gevolgd door houdings/voetonderzoek en een schoenadvies. Ook zullen de resultaten besproken worden tijdens een nacontrole. Specialiteiten zijn o.a. behandeling van diabetes, reumavoeten en hielspoor. Kinderen jonger dan 12 jaar kunnen rekenen op een gereduceerd tarief.
 
Mijn praktijk is gevestigd in het Gezondheidscentrum Zuilen in Utrecht en bij Fysiotherapie Morra in Harmelen. Ook behandeling bij u thuis behoort tot de mogelijkheden.